Besökare

fredag 2 september 2011

Fotboll en fredag... Really?

Aldrig!!! Kommer jag att tycka det är roligt med fotboll på teve en fredagskväll. EM-kval mot Ung...och där somnade jag.

Vad är det för fel med en fredagsfilm, undrar jag då?!? En hederlig lovestory så man blir kär och vill pippa. En fotbollsmatch, däremot - bästa preventivmedlet ever. Iallfall i detta äktenskap. Så var det med det fredagsmyset.

"Titta på en film i datorn, då!" utbrister maken.

"Okej." svarar jag. "Men jag vill sitta här i soffan så du kommer att höra ljudet."

"Då får du ta på hörlurarna." svarar maken oromantiskt.

And there went the lördagsmys, as well.

Så slänger jag ett öga på matchen. Vad i helaste helvetet har Zlatan gjort med håret?!?!

Och dom där gubbarna, tränarna eller vad de är, dom där tjocka som står vid sidan av planen och gastar och pekar. What is up with them?!?

Nä, jag vet. Jag ska vara tyst. Jag inser hur störande jag är för 98% av befolkningen som sitter med en öl i näven och förstår sej på spelet.

Å lilla mamma som är på besök, verkar också vara okej med detta fredagsfiasko.

Jag och hörlurarna med andra ord.

Sagostundslycka med mormor i gästsängen.





3 kommentarer:

  1. Din blogg e så jävla rolig att läsa :-) Jag tillhör åxå dom två procenten av befolkningen som fullständigt skiter i matchen. Va fan...Slösa bort en fredag när resultatet ändå står på text-tv sen :-) Ha de så mysigt med hörlurarna Christin å hälsa mamma! Kram från en fd granne å kaninuppassare ;-)

    SvaraRadera
  2. Helt på din sida, aptråkigt!!! Här sitter vi allt som oftast vid varsin tv... Lyckligtvis ser inte M på fotboll trots sitt ursprung. Hoppas din film e bra i allafall!!

    SvaraRadera