Besökare

söndag 13 november 2011

Pappa.

Söndagsmorgon.

Jag låg kvar i sängen tills jag fick ont i ryggen. Då var klockan 08.20. Nedslående slutsats - jag är gammal. Nedslående slutsats penningamässigt - vi måste köpa nya sängar.

Nu är vår pappa.... Nä!!! Jag ÄR verkligen gammal! Som kallar min make för pappa. Let med refrase; BARNENS pappa är på innebandy med grannpapp...grannkillarna. Men innan han åkte fick han kärlek på Fars Dag.


Snart kommer han hem igen och då ska vi mysa! Dvs städa, handla och tvätta. Och DET är väl en fin Fars Dag-present. Att få det fint hemma :)

Visst?!?

Idag tänker jag pussas vid varje erbjudet tillfälle. För på tisdag åker jag på konferens. Och det är ju inget konstigt, men jag kom hem från en kurs igår så liiite åka-bort-ångest har jag. Känner mej som en sån där karriärskvinna som klär sej i dräkt och åker iväg med sin laptop. Minus dräkt då. Eftersom jag inte har någon stil.

Det är en balansgång, det där. Att ha ett intressant jobb OCH en familj som man vill hänga med jämt. För att skriva i klyschor.

Annars väntar vi på prickarna. Varenda unge i vår närhet har eller har haft vattkoppor. Jag är förvånad varje minut jag inte ser några på våra ungar.

Nu ska jag sätta igång med städningen. Innan far kommer hem, ledbruten. Å sen, när vi röjt färdigt, då ska vi äta godis.

Godare godis får man leta efter länge;


Skulle vara tomteskum då. Men jag är ingen tjuvstartare!

Allt gott till alla pappor därute (även om jag tvekar över att pappor läser min blogg).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar