Besökare

fredag 22 februari 2013

Sex

Ja, nämen jag verkar ju vara inne på det här med att tipsa och inspirera. Mina (om jag får säga det själv) lättlagade och goda matträtter, har ju slagit stort hos några av er.

Så jag tänkte fortsätta på det spåret men nu med ett helt annat tema. Med betoning på helt annat.

Sex.

Jag och Johan brukar....

Nej, så kul ska vi inte ha. Eller okul, beroende på vilken relation man har med mej ;) Men erkänn att ni ba, oh no! Nu har hon helt tappat koncepterna :)

Men ni kan vara lugna. Vad jag ville skriva om är det här med ett långt och tryggt förhållande versus ett spännande och passionerat dito.

Jag tittar mycket på korta inspirationsföreläsningar på en sida som heter TED.com. Ofta gör jag det för det krävs i mitt jobb, men ibland gör jag det även av privata skäl.

Härom kvällen satt jag och klickade på några länkar (OBS! Av privata skäl!!!) och hittade denna:

http://www.ted.com/talks/esther_perel_the_secret_to_desire_in_a_long_term_relationship.html

Som jag verkligen råder er att klicka in er på. När jag tittade på den blev jag sådär, jaaaa men det är ju det jag alltid har sagt! Och sen blev jag sådär, neeeeej varför har inte jag forskat om det, då hade jag fått resa jorden runt och pratat inför folk och verkat kunnig. Det hade ju varit helt underbart att få lära sej mer om och babbla och babbla om saker som ligger en varmt om hjärtat. I detta fall sex (sorry, mamma, pappa å alla andra inom närmsta familjen).

Nåväl, klicka på länken så kan vi väl diskutera sen. Ja, vilken bra idé! En debatt på min lilla blogg. Kom igen, tyck!

Alltså, jag vet att länken är på engelska och att den är 20 minuter lång, men believe u me, det är det värt! Och det är ändå bara Gladiatorerna på teve ikväll :)

Och som avslutning - ett moderepotage. Om man med moderepotage menar en bild på mej i ny tröja (som jag äääääälskar!).

 
Sen hoppas jag att Vince blir frisk snabbt. Sötaste killen blev idag varmaste killen på dagis. Igen?!?!
 
Trevlig fredagskväll på er! Och kom ihåg att tycka om länken!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar