Besökare

söndag 16 februari 2014

Önskeinlägg

Under denna resa har jag inte bara samlat nya upplevelser och erfarenheter utan också nya läsare här på bloggen. Så himla kul, tycker jag! Särskilt som det är människor som känner sej inspirerade av vår resa och nu funderar på att göra samma sak.

Och så sitter jag här å ba, oh no! Nu har jag ju prestationsångest. Vad vill folk läsa om? Sex och samlevnad, tydligen, om man får tro statistiken över läsare på just det inlägget :) Men eftersom jag inte har för avsikt att ha det som tema på bloggen, så undrar jag nu, vad vill ni läsa om? Nya som gamla läsare, har ni något önskeinlägg?

Väntar nu med spänning på svar...

Under tiden ska jag njuta av sista dagen med gänget. Imorrn drar våra vänner vidare mot Krabi och senare hemåt till vintern. Tiden går fort när man har roligt.


Jag tänkte också fortsätta med att ge Vince luddiga svar om saker jag ibland inte vill svara på eller saker jag faktiskt inte kan svara på. Såsom;

"Vad är död?" "Kommer jag att vara död?" "Kan en stjärna säga hej?" "Vilken stjärna är Geisha?" "När gör det ont för att jag växer?" "Var gör det ont för att jag växer?"

Söta lilla unge, inte än! Döden, fråga inte om den än. Snälla!


Jag avslutar detta inlägg med att stolt visa upp vad jag, med mitt eget sinne och mina egna händer, har skapat. Ni som känner mej förstår min stolthet. Ni som inte känner mej - jag har uselt sinne för estetik, men titta på detta hjärta! Kolla in, liksom!!!


Som ett vykort, liksom. Ja, jösses vad man kan... ;)

Som sagt, då - önska på, hörrni! Vad vill ni läsa om?

Tills dess, ha en fin måndag!

8 kommentarer:

 1. Jag älskar läsa dina inlägg! Kul att ni gör resan och njuter av livet som bör! Ja som sagt jag älskar dina inlägg! Skriv vad du känner för!?
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Jag älskar läsa dina inlägg! Kul att ni gör resan och njuter av livet som bör! Ja som sagt jag älskar dina inlägg! Skriv vad du känner för!?
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Jag önskar att läsa: Vi har haft en fantastisk resa men nu tänker vi åka hem! Vi åker hem för vi längtar alldeles för mycket efter familjen Larsson och vår gravida katt. Nu är det dags att åka hem och ta hand om allt som har hänt när vi har varit borta! Varsågod för tipset!

  SvaraRadera
 4. Mat! Ett utförligt inlägg om den fantastiskt goda thailändska maten ni äter!

  SvaraRadera
 5. Jag är nyfiken på hur era framtidsplaner ser ut? Har ni tänkt bosätta er utomlands? Vill ni bo delar av året utomlands och t ex vara hemma i Sverige under sommaren? Har ni planer på att gå tillbaka till era ordinarie jobb?

  SvaraRadera
 6. Haha jag tänkte precis skriva som anonym ( Kan vara S Larsson:)) Kanske inte att ni ska komma hem till en gravid katt, men till en familj i Lundby som längtar väldigt mycket efter er, längtar efter att sitta ner tillsammans, äta en god middag, dricka något gott, tala och skratta hela natten lång.. Men vi får väl vänta till sommaren känns det som.. Känns som en orimlig önskan men man får ju alltid önska och hoppas!:)

  SvaraRadera
 7. Äsch, jag vill bara fortsätta att läsa om ALLT du skriver! :-) Så skriv på bara, då brukar det bli toppen!! :-)
  Kram Marie

  SvaraRadera
 8. Håller med föregående talare:) Fortsätt som du gjort och skriv det som faller dig in:) Smärre succé:) Ha en fortsatt skön resa!!// Bodil

  SvaraRadera