Besökare

onsdag 29 januari 2014

Dom har kommit!

Och så kom de till slut, våra efterlängtade vänner. All the way from Sjöboviken.

Två fina pojkar hand i hand <3


Stor lycka att ha en vän att leka med, bada med, äta med, prata med, skratta med, springa på stranden med och spela UNO med.


När alla kramar och nyheter var avhandlade, öppnade mamma Sandra väskan och där fanns medskickade saker från farmor och farfar, faster och kusiner.

Lyckan var gjord.


Godis, tidningar och några små legogubbar. Dessutom det finaste brevet från storkusinen som skriver att hon swischar över en hundring var till våra grabbar så att de får köpa vad de vill. Pojkarna blev såklart överlyckliga och jag började grina.

Spännande öppning.Övrig leverans - lotion och duschcreme utan parfym från apoteket (tant i familjen behöver detta eftersom tant tydligen är överkänslig mot allt parfymerat over here), tandborstar med små borst (det är heeeelt sjukt vilka tjocka borst det finns här, man kväljs), korsordstidningar, Mama och Amelia.

Överlycklig tant.


Och så ännu en sak som gjorde att jag var tvungen att blinka några extra gånger och torka tårar från ögonvrån;

Vinces avdelning på förskolan hade målat teckningar till honom i födelsedagspresent. Medskickat var också ett foto på alla hans fina kompisar och en Batmansymbol.

Länge, länge tittade han på teckningarna, frågade vem som hade ritat vilken. Jag hade kunnat ge alla mina pengar för att kunna läsa hans tankar i just den stunden. Imorse när han vaknade stod han och tittade på fotot och kollade åter igenom alla teckningar. Så fint gjort av pedagoger och barn.

Rörd 4-åring.


Vår längtan efter alla där hemma har stillats en aning. Det känns så gott och varmt i hjärtat att vi nu får spendera tid med människor vi tycker väldigt mycket om.

Vi är så otroligt tacksamma för allt som kom i paketen. Words are not enough!

Nu måste jag torka tårarna igen!

Kärlek <3


2 kommentarer:

  1. Nä vad gulligt! :-)

    SvaraRadera
  2. Åh där kom tårarna
    Vilka omtänksamma pedagoger
    Lycka!!!

    SvaraRadera