Besökare

söndag 13 april 2014

Med vänner nu

Ja, nä... Alltså, alla känslor. Alla känslor! Good God! När folk åker och kommer och när man tycker om dem så mycket. Åh... Bara åh!

Karlsson/Boman kom till slut. Våra pojkar hade räknat ner. Och då menar jag verkligen räknat ner. Veckor, dagar, timmar och till sist minuter. Lyckan då, när vännerna klev innanför tröskeln till lägenheten vi hyrt tillsammans med dem.

Glada, glada kompisar <3


Paket och leverans från Sverige hade de också med sig. Ni lär ju fatta så fint!


Svenskt smågodis från älskade kussar dessutom!


Vi skålade in dagarna tillsammans med GT (och jag tog kort med usel kamera).


Sjukt fint med sällskap där ute i ingenstans. Massor att babbla om.


Sällskap på gymet! Dessutom med någon som numera kan det här med träning, muskler och effektiva övningar. Men jag verkar inte få henne med på yoga-köret. Hon springer och jag andas.

Sällis i poolen. Och vi hoppas på Linneas snabba tillfrisknande så att hon också kan bada i timmar. Vattkopporna får gärna försvinna lika snabbt som de kom. Och Alvin kan gärna få sina efter deras hemfärd. Och just det, vi är glada att våra är avklarade.


Vi bor i en fantastiskt fin lägenhet med värsta utsikten.


Alltså, alla solnedgångar vi får se på alla platser i världen.


Härligt med självhushåll. En promenad till ett Supermarket och hur roligt är det inte att kolla in alla varor. Ni vet min inställning till att ta seden dit man kommer, att man ska göra det och så, den intentionen verkar jag misslyckas fatalt med. Jag kan bara inte ibland.

Smågodis versus småfisk, liksom (!!!).


Så glad och tacksam för en del av vännernas bagage. Chokladbollar! Som visserligen var ämnade för barnen men who cares?!?! Jag har också längtat!


Några hundra meter från lägenheten ligger en liten restaurang som serverar lokal mat. En kväll gick jag dit för att beställa Nasi Goreng. Hem kom jag med en påse gott och blandat i oyster sauce.


Inte första gången det händer på denna resa, att vi inte får det vi tror att vi beställt. Men tänk vad mycket vi hade missat om alla våra önskemål hade uppfyllts! Aldrig gör man så många fel som på resa. Men ju längre tid vi är på resande fot desto sannare blir detta citat;


Och fler lär det väl bli, särskilt nu när vi har en bil att ta oss runt med. Många vägar att köra vilse på. Och sen det här med vänstertrafik...


På kvällarna när ungarna somnat, tycker jag och Johan att det är superhärligt att ha två vuxna att umgås med. Jättehärligt! Verkligen. Man har liksom så mycket utbyte av varandra.


Närå, skämt åsido. Denna kväll var hotell tvungna att bokas och guideboken läsas. Framöver blir det kortspel eller yatsy. Eller livliga diskussioner om något spännande (läs: om barnuppfostran, träning eller husbekymmer).

Karin hjälper Johan att lokalisera hotell. Ser ni geckoödlan hon har fångat i burken? Stackarn var både söt och livrädd. Jag tycker att hen hade kunnat få bo kvar i duschen.


Nämen, annars försöker vi att hålla oss till reglerna i detta land. En massa sådana.


Nu åkte hela sällskapet med bilen till Black Beach. Själv ska jag hitta arbetsmoralen och skrida till något sorts verk (bokstavligt talat).

Återkommer med rapporter.

Hej så länge!

1 kommentar:

  1. Oh, ödlorna i duschen ska ni vara rädda om! De äter kackerlackor!!!!

    SvaraRadera